Τηλεφωνική παραγγελία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ρωτήσετε για όποια απορία έχετε

Αγορές και με πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα. Και με το τηλέφωνο ή με την παράδοση στο χώρο σας ή με e-mail. Και φυσικά και με μετρητά.

geotrust ssl

 

Το kafsoxyla.gr στο Facebook.

Θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε στο σημείο αυτό, ποια η διαφορά ανάμεσα στα ξερά και φρέσκα καυσόξυλα, καθώς και στα βρεγμένα από τη βροχή η την υγρασία.

Τα ξύλα μας όλα είναι σκεπασμένα σε υπόστεγα ή σε κλειστούς χώρους. Όλα μας τα καυσόξυλα είναι στεγασμένα. Δεν υπάρχουν σε εμάς καυσόξυλα που απλά τα σκεπάζουμε με πανιά. Επίσης όλα μας τα καυσόξυλα, είναι στους χώρους μας για πάνω 8-9 μήνες, άρα αντιλαμβάνεστε ότι τα ξύλα μας είναι ξερά. Έχουν στεγνώσει από τους χυμούς τους και τα υγρά τους, και αυτό μπορείτε να το προσέξετε, εάν παρατηρήσετε τη φλούδα τους, η οποία ή δεν υπάρχει ή μπορεί να βγει εύκολα. Τα καυσόξυλα μας έχουν υγρασία μέχρι 8-9%. Αυτό όμως αλλάζει, εάν κάνουμε τη μέτρηση Δεκέμβριο, Ιανουάριο και γενικά μήνες με αρκετή υγρασία. Αυτό συμβαίνει όχι επειδή βρέχονται τα καυσόξυλα, αλλά επειδή απλά απορροφούν, την υγρασία από το περιβάλλων. Η υγρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και το 16-17%.

 

Επιλογή καυσόξυλων για εύκολο άναμμα της φωτιάς.

Αρκετοί, προσπαθούν να ανάψουν το τζάκι, βάζοντας ένα προσάναμμα (λουκούμι ή οινόπνευμα) και από επάνω βάζουν σκληρά ξύλα όπως δρυς, ελιά ή πουρνάρι. !!!! Τα πράγματα είναι απλά. Σχεδόν σε όλους τους πελάτες μας προσφέρουμε δαδί, (η καρδιά του πεύκου με ρετσίνι), και μερικά ψιλοκομμένα ξυλαράκια. Δοκιμάστε να πάρετε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας, τυλίξτε το, ρίχτε του λίγο λάδι επάνω στο χαρτί, βάλτε του φωτιά, βάλτε από πάνω από το χαρτί 2-3 κομμάτια από το δαδί, μερικά ψιλά ξυλαράκια, και 2-3 κούτσουρα από οξιά.

 

       

 • 2 κυβικά με οξια-δρυς.
 • 1 τσουβάλι με δαδί
 • Δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση σε απόσταση 20 μέτρα από το αμάξι μεταφοράς

 ΜΟΝΟ 160 € Τελική τιμή 

ή Τοποθέτηση σε 18 τσουβάλια και μεταφορά στον όροφο σας, στην ίδια τιμή!!!

 

 • 1 μέγα σάκος 1 κυβικό, με οξιά - δρυς.
 • 1 τσουβάλι με δαδί
 • Μεταφορά και τοποθέτηση σε απόσταση 20 μέτρα από το αμάξι μεταφοράς.

ΜΟΝΟ 85€.

 
 

 

 • 1 κυβικό στοιβαγμένο, με οξιά - δρυς (χωρίς πεύκο ή έλατο) !!!
 • 1 τσουβάλι με ψιλά ξυλαράκια
 • Μεταφορά και τοποθέτηση σε απόσταση 20 μέτρα από το αμάξι μεταφοράς.

ΜΟΝΟ 110€.

(εάν είναι αδύνατη η μεταφορά της παλέτας στο χώρο σας, τα μεταφέρουμε χύμα, τα ξανα-στοιβάζουμε στο χώρο σας, και τα μετράμε.)

 

ξυλα σες τσουβαλια

Στον όροφο σας.

 • 1 κυβικό στοιβαγμένο οξιά - δρυς (χωρίς πεύκο ή έλατο) !!!
 • Συσκευασμένα σε 12 τσουβάλια
 • Δωρεάν μεταφορά και ανέβασμα στον όροφο σας (ασανσέρ)
 • 1 τσουβάλι με ψιλά ξυλαράκια.

0,8m X 1,10m X 1,10m = 1,00 m3 

ΜΟΝΟ 110 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για λίγες μέρες, απίστευτη προσφορά.

Παραλάβετε από το κατάστημα μισό κυβικό στοιβαγμένο,

συσκευασμένο σε 6 τσουβάλια και 1 μικρό σάκο με δαδιά, μόνο 50 euro.

 

   Σε όλους μας τους πελάτες, και γενικότερα σε όσους έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας, 1-2 φορές το χρόνο, τους στέλνουμε κάποια ενημερωτικά sms στο κινητό τους, ή email. Στην αποστολή email, τους δίνετε η δυνατότητα να διαγραφτούν από τη λίστα αποστολής. Η εταιρία μας, δεν δίνει σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της, και ούτε ‘αγοράζει’ δεδομένα από άλλους. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εταιρία μας, διαθέτει ξερά καυσόξυλα, στεγασμένα σε ιδιόκτητους χώρους στο Πειραιά, με δυνατότητα δωρεάν αποστολής σε όλη την Αθήνα με ιδιόκτητα οχήματα. Ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα καυσόξυλα για πάνω από 10 χρόνια. 

Συχνές ερωτήσεις, Κάντε κλικ εδώ, για να μάθετε για ποιους λόγους, μπορείτε να εμπιστευθείτε άφοβα την εταιρία μας, για την αγορά των καυσόξυλών σας. Επίσης είμαστε η μόνη εταιρία η οποία διαθέτει πραγματικό eshop με δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή - πιστωτική κάρτα - paypal. 

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα, και συσκευασμένα σε τσουβάλια, με δωρεάν μεταφορά ακόμα και στον όροφο σας. Όλες οι τιμές στα ξύλα, αφορούν στοιβαγμένο κυβικό και μόνο. Αναλαμβάνουμε την αποστολή ακόμα και σε νησιά μέσο μεταφορικών εταιριών.