Τηλεφωνική παραγγελία

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας ρωτήσετε για όποια απορία έχετε

Αγορές και με πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα. Και με το τηλέφωνο ή με την παράδοση στο χώρο σας ή με e-mail. Και φυσικά και με μετρητά.

geotrust ssl

 

Το kafsoxyla.gr στο Facebook.

Συχνές ερωτήσεις

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ KAFSOXYLA.GR

Η εταιρία kafsoxyla.gr Καυσόξυλα Δημάκη, πρώτα από όλα σέβεται το πελάτη, και έχει μόνο σκοπό τη δημιουργία σχέσεις εμπιστοσύνης με το πελάτη μας. Όλα μας τα καυσόξυλα είναι στεγασμένα σε ιδιόκτητους χώρους, πάντα ξερά και στεγνά. Έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε

  • ΤΗ ΦΘΗΝΌΤΕΡΗ τιμή χωρίς κρυφές χρεώσεις. Αφήνουμε τους άλλους να διαφημίζουν τις χαμηλές τιμές του, και να εννοούν καυσόξυλα από πεύκο. Μόνο εμείς προσφέρουμε καυσόξυλα οξιά δρυς και ελιά 85 euro το κυβικό. Όταν διαφημίζου οι άλλοι δωρεάν μεταφορά, εννοούν μεταφορά και εναπόθεση 1-2 μέτρα από το αμάξι.
  • Μόνο εμείς σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα σας σε απόσταση 20-25 μέτρα από το αμάξι μεταφοράς. Αφήνουμε τους άλλους να βάζουν κρυφές χρεώσεις, εμείς προσφέρουμε 85 Euro το κυβικό τελική τιμή, και 85 το συσκευασμένο κυβικό και ανεβασμένο στον όροφο σας.
  • ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ σας μεταφέρουμε τα ξύλα σας, τα στοιβάζουμε και τα μετράμε μπροστά σας με μέτρο, και δεν σας υποχρεώνουμε να έρθετε από το κατάστημα μας,
  • Μόνο εμείς διαθέτουμε πραγματικό eshop με δυνατότητα πληρωμής ( αντικαταβολή - πιστωτική κάρτα - Paypal), και αυτό μας καθιστά και πρωτοπόρους στο διαδίκτυο . www.kafsoxyla.gr - www.xylagiatzaki.gr - www.xilagiatzaki.gr - www.ξύλαγιατζακι.gr - www.xyla-kafsoxyla.gr .
  • Απόλυτος σεβασμός και ευγένεια στο πελάτη καθώς η λήψη της παραγγελίας και η παράδοση, γίνετε παρουσία ενός από τους ιδιοκτήτες της εταιρίας (εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες)

 

ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟΥ ΜΟΥ?

Έχουμε τη δυνατότητα να σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα σε big bag (μεγα σάκους) , χύμα ή συσκευασμένα σε τσουβάλια. Σε κάθε περίπτωση, στοιβάζουμε με τον καλύτερο τρόπο τα ξύλα για το τζάκι σε όποιο χώρο εσείς θέλετε. Ανάλογα με το αυτοκίνητο μεταφοράς που χρησιμοποιούμε, τα ξύλα σας μπορούν να έρθουν ή σε παλέτες ή σε σάκους ή χύμα. Σε περίπτωση που τα ξύλα θα πρέπει να τοποθετηθούν σε κάποιο υπόγειο parking, θα έρθουμε με ένα μικρό αυτοκίνητο στο οποίο τα ξύλα θα είναι χύμα.Πρώτα θα τοποθετήσουμε τα ξύλα στο μέρος σας, και μετά μετράμε τον όγκο τους μπροστά σας. 

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε τη παραγγελία σας ή τηλεφωνικά ή μέσο internet. Φυσικά μπορείτε να έρθετε και οι ίδιοι από το κατάστημα μας για να ελέγξετε τα καυσόξυλα.

  • Για τηλεφωνική παραγγελία καλέστε στο         ή στο               , ενημερώστε μας για την ποσότητα που επιθυμείτε ( κυβικό σε μέγα σάκο, κυβικό σε παλέτα, κυβικό σε τσουβάλια), ενημερώστε μας για την ημερομηνία και ώρα που σας βολεύει. Η πληρωμή μπορεί να γίνει ή με αντικαταβολή η με πιστωτική κάρτα. σε περίπτωση πιστωτικής κάρτας μπορεί να γίνει ή με την αποστολή link στο email σας για να ολοκληρώσετε την πληρωμή μόνος σας, ή μέσο αυτοματοποιημένου τηλεφωνικού συστήματος ή από το κατάστημα μας.
  • Ηλεκτρονική παραγγελία, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να επιλέξετε τα καυσόξυλα που επιθυμείτε, και στη συνέχεια να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής.(παρακαλούμε εάν επιθυμείτε τα καυσόξυλα σας συγκεκριμένη ώρα με απόκλιση 4-5 λεπτά από την προκαθορισμένη, τότε καλύτερα να επιλέξετε κάποια άλλη εταιρία για τους λόγους που θα αναφέρουμε παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν καλύτερα να υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία για να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παράδοσης.

Όλες οι τηλεφωνικές κλήσης μας ηχογραφούνται (με άδεια από την υπηρεσία προσωπικών δεδομένων) με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μερικοί πελάτες μας μας αποκρύπτουν ότι επιθυμούν τα ξύλα σε κάποιον όροφο με σκάλες, ή μας αναφέρουν στο τηλέφωνο πώς έχουν 3-4 σκαλιά ενώ εννοούν 3-4 ορόφους. Σε τέτοιες περιπτώσεις το συνεργείο μας που θα έρθει να σας φέρει τα καυσόξυλα, θα υποχρεωθούν να αποχωρήσουν χωρίς καμία επιβάρυνση από εσάς. Επίσης όπως θα έχετε δει και ελπίζουμε καταλάβει, είμαστε ανάμεσα στις 3-4 μάντρες που διαχωρίζουμε το κυβικό σε σάκο και το κυβικό σε παλέτα. παρακαλούμε επιβεβαιώστε πως αντιλαμβάνεστε τη διαφορά και πώς έχετε διευκρινίσει κατά την παραγγελία σας. Σκοπός της εταιρίας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά πάνω από όλα η ψυχική υγεία όλων μας. Για αυτούς τους λόγους και δεν είχαμε πρόβλημα να πάρουμε ξύλα από πελάτες μας, τα οποία τα είχανε παραγγείλει 2-3 μήνες πριν, και απλά για διάφορους αστείους λόγους μας ζήτησαν να τους πάρουμε τα ξύλα επιστροφή όσα τους είχαν μείνει . !!!!!!!! Φυσικά αυτούς τους πελάτες δεν μπορούμε να τους εξυπηρετήσουμε άλλο. !!!!.

 

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΥΚΕΥΣΩ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ.

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε ακόμα και 3-4 τσουβάλια ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται. Μπορούμε επίσης να κρατήσουμε εμείς τα καυσόξυλα σας και να σας τα φέρνουμε λίγα λίγα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να παραγγείλετε 2-3 κυβικά, να κερδίσετε και να επωφεληθείτε από τα δώρα μας, να πληρώσετε ακόμα και με πιστωτική κάρτα, και εμείς να σας τα φέρνουμε λίγα λίγα.

 

ΠΟΣΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 1 ΚΥΒΙΚΟ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ.

Η εταιρία μας διαθέτη 2 ειδών τσουβάλια. Έχουμε τσουβάλια 60χ110 τα οποία αντιστοιχούν 12 τσουβάλια σε 1 κυβικό στοιβαγμένο ή 9 τσουβάλια αντιστοιχούν στην ίδια ποσότητα του μέγα σάκου. καυσόξυλα. Διαθέτουμε και ποιο μικρά τσουβάλια, τα οποία τα παραδίνουμε κυρίως σε βενζινάδικα, και τα οποία αντιστοιχούν 20 τσουβάλια 1 κυβικό καυσόξυλα.

 

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ?

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσα από την ιστοσελίδα μας, να επιλέξετε το είδος που θέλετε και στη συνέχεια εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβής ώρα παράδοσης.

Επίσης μπορείτε και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 

 

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ?

Η εταιρία μας μπορεί να κάνει δωρεάν διανομή σε όλη την Αθήνα, αυθημερόν ή το αργότερο σε 48 ώρες. Παρακάτω αναφέρουμε μερικές περιοχές για να έχει ο επισκέπτης μας, μια εικόνα για το ποιες περιοχές καλύπτουμε. Μπορούμε να μεταφέρουμε καυσόξυλα στο Πειραιά, Νίκαια στο Πέραμα. στο Κορυδαλλό ,  Περιστέρι Αιγάλεω, Πετρούπολη, Νέα Ιωνία , επίσης καυσόξυλα σε ποσότητες μέχρι και 1 κυβικό μπορούμε να μεταφέρουμε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Βριλήσσια, καυσόξυλα στο Χαλάνδρι, Γαλάτσι, Χολαργό, Καυσόξυλα και ξύλα για τζάκι στη Νέα Σμύρνη. Βύρωνας, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα , ξύλα για τζάκι στη Νέα Σμύρνη. Για ποιο μακρινές περιοχές όπως Δροσιά, βάρη, βουλιαγμένη, Γέρακας, Άγιο Στέφανο κτλ κτλ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας ενημερώσουμε για την ημέρα παράδοσης.

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΥΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας μεταφέρουμε τα καυσόξυλα σας εντελώς δωρεάν και να τα τοποθετήσουμε ΣΕ ΟΠΟΙΟ μέρος επιθυμείτε σε απόσταση 20 μέτρα από το αμάξι της μεταφοράς. (χωρίς σκαλιά). Εάν τα καυσόξυλά σας, μας τα παραγγείλετε συσκευασμένα σε τσουβάλια, τότε σας κάνουμε την μεταφορά στον όροφο σας δωρεάν.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με την παράδοση των καυσόξυλων σας , ή με χρήση paypal, ή με χρήση πιστωτικής κάρτας. Καλέστε μας, για να σας ενημερώσουμε, με ποιον τρόπο, μπορεί να γίνει η χρέωση στη κάρτα σας.